Cautare

1859 de rezultate pentru "fapte penale" (2.75 secunde)
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
In plus, presedintele executiv al PSD afirma ca opinia publica este “intoxicata“, deoarece ghidul incriminat nu se bazeaza pe fapte, iar acuzatiile aduse in el nu sunt dublate de dovezi.
Procurorii anticoruptie fac verificari intr-un dosar primit de la Parchetul General, care are legatura cu fapte savarsite de mai multi oameni politici, printre care si deputatul Dan Iosif. ... Potrivit DNA, cercetarile anchetatorilor bucuresteni au scos la iveala posibile fapte de coruptie, legate de bunuri de patrimoniu din Muntii Orastiei.
Voiculescu anunta, ulterior, ca raportul elaborat de comisie conchide ca Basescu a incalcat Constitutia si este implicat in fapte de natura penala.
Si nu va pot ascunde dezamagirea care, incetul cu incetul, se instaleaza in sufletul meu, pornind de la profilurile titularilor de portofolii si terminand cu enorma cantitate de vorba si foarte putinele fapte revelatorii.
Suspendarea presedintelui se poate face pe baza articolului 95, IN CAZUL SAVÂRSIRII UNOR FAPTE GRAVE PRIN CARE INCALCA PREVEDERILE CONSTITUTIEI. Intrebarea este care sunt aceste fapte grave?
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Ne ascunde adevarul si fapte de coruptie. Sunteti implicat in aceste fapte de coruptie“, i s-a adresat acuzator Funar, ministrului Finantelor, nominalizand Petrom sau Rafo Onesti printre firmele care ar putea beneficia de aceste compensari.
De cate ori preotii duhovnici nu trag de noi, indemnandu-ne la inlocuirea patimilor cu fapte de virtute, incercand astfel sa ne treaca pragul Bisericii, spre a fi inauntru, iar noi raspundem cu o naturalete copilareasca:
Prejudiciul cauzat prin aceste fapte este de 969.769.683 de lei, iar pentru a oferi o aparenta de legalitate acestor fapte, inculpatul a falsificat acte ale celor doua organizatii sindicale, cum ar fi dispozitii de plata, ordine de deplasare sau referate pentru decontarea avansului.
Dau dovada de curaj, de forta interioara si refuza sa se mai lase dusi cu vorba, pretinzandu-le celor din jur fapte concrete.
Potrivit unui eseist din 1957, farfuriile zburatoare au extins orizontul imaginatiei umane, estompand distinctia dintre fapte si fictiune, realitate si utopie.
Nu de fapte ne temem, ci de sentimentele pe care ni le trezesc aceste fapte. Odata ce devenim capabili sa ne stapanim sentimentele, teama de viata se diminueaza.
Secretarul de stat Mihai Popescu este acuzat de savarsirea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, iar reprezentantul CGMB de fapte de coruptie.
Conform declaratiilor facute de pecisti, instrumentul de masura este destinat celor care vor sa masoare oamenii politici dupa fapte, si nu dupa vorbe.
"Caracterul jurisdictional al atributiilor mentionate rezulta din puterea Consiliului ti a Colegiului de a se pronunta prin acte cu forta juridica echivalenta cu aceea a hotararilor judecatoretti, asupra unor fapte de incalcare a drepturilor omului ti a libertatilor fundamentale, savartite de persoanele verificate, fapte ce se inscriu in premisele raspunderii morale, juridice ti politice a acestora.
"Partidele de stanga din Romania folosesc o retorica in public si actioneaza cu totul diferit cand este vorba sa treaca la fapte.
"Daca sunt fapte care pot fi probate, altminteri nu este simplu. ... El a mai spus, referindu-se la neregulile semnalate in procesul de votare, ca, daca acestea "pot constitui fapte care pot sa motiveze o contestatie", atunci vor fi luate ca atare.
In principal, noile competente se refera la incheierea de acte de control pentru stabilirea starii de fapt fiscale, precum si pentru constatarea imprejurarilor privind savarsirea unor fapte prevazute de legea penala in domeniul financiar-fiscal, sesizand, dupa caz, organele de urmarire penala.
Motivele analizei au in vedere fapte ale lui Basescu, susceptibile de a fi incalcari grave ale Constitutiei. In opinia vicepresedintelui Senatului, parlamentarii "au obligatia de a cerceta gravitatea acestor fapte" si de a decide in consecinta.
google-analytics.com